| "Genetički modificirani organizmi u Bosni i Hercegovini", Milan Mataruga, Faruk Čaklovica, Novo Pržulj, Danijela Petrović, Sejad Mačkić, Stanko Ivanković, Fuad Gaši, Adaleta Durmić-Pašić, Armin Čolaković, Džemil Hajrić, Ivan Ostojić., pp. 55 str. : ilustr. ; 17 x 23 cm, Agencija za sigurnost hrane Bosne i Hercegovine ; Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke ; Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta, (ISBN: 978-9926-8327-4-2) |
2022 |
| "Genetski modificirani organizmi u Bosni i Hercegovini", Milan Mataruga, Faruk Čaklovica, Novo Pržulj, Danijela Petrović, Sejad Mačkić, Stanko Ivanković, Fuad Gaši, Adaleta Durmić-Pašić, Armin Čolaković, Džemil Hajrić, Ivan Ostojić., pp. 55 str. : ilustr. ; 17 x 23 cm, Agencija za sigurnost hrane Bosne i Hercegovine ; Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke ; Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta, (ISBN: 978-9926-8327-5-9) |
2022 |
| "Genetički modifikovani organizmi u Bosni i Hercegovini", Milan Mataruga, Faruk Čaklovica, Novo Pržulj, Danijela Petrović, Sejad Mačkić, Stanko Ivanković, Fuad Gaši, Adaleta Durmić-Pašić, Armin Čolaković, Džemil Hajrić, Ivan Ostojić., pp. 55 str. : ilustr. ; 17 x 23 cm, Agencija za bezbjednost hrane Bosne i Hercegovine ; Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke ; Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta, (ISBN: 978-9926-8327-6-6) |
2022 |
| "Učinak različitih mliječnih zamjenica na proizvodne rezultate i zdravstveno stanje teladi", Ivan Babić., [doktorska disertacija] |
2019 |
| "Kozarstvo", Marko Ivanković, Stanko Ivanković, Silvija Ćavar, Meliha Šubara, Vinko Batinić, Matija Ćurković, Dubravko Pocrnja, Sonja Bijeljac., pp. 70 str. : ilustr. ; 24 cm, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta, (ISBN: 978-9958-16-009-7) |
2013 |
| "Sirovine animalnog podrijetla", Stanko Ivanković, Ivan Bogut, Vinko Batinić, Matija Ćurković., pp. 195 str. : ilustr. ; 24 cm, Sveučilište, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, (ISBN: 978-9958-690-94-5) |
2013 |
| "Obrazovanje u poljogospodarstvenome sektoru u Hercegovini", Stanko Ivanković, Ivan Bogut, Matija Ćurković, Vinko Batinić., pp. str. 265-272 ; 24 cm, [Sveučilište] |
2010 |
| "Osnovi opće hranidbe i krmiva", Stanko Ivanković., pp. 192 str. : graf. prikazi ; 24 cm, Sveučilište, (ISBN: 9958-690-29-2) |
2006 |
| "Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva kefira proizvedenog od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom skladištenja", Marija Jukić-Grbavac., [doktorska disertacija] |
|