Logo
NAUČNOISTRAŽIVAČKI PORTAL U FBIH
ZNANSTVENOISTRAŽIVAČKI PORTAL U FBIH
НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКИ ПОРТАЛ У ФБИХ
Sveučilište u Mostaru
Tip:
Javna akademska institucija
Grad:
Mostar
# Osoba Pozicija
1083 Stanko Ivanković
Naziv projekta Voditelj
Evaluacija pokusa sa ciljem unapređenja rane proizvodnje povrća Zrinka Knezović
Integrirana i ekološki prihvatljiva zaštita jagoda od bolesti i štetnika Tihomir Miličević
Eksterijerne i genetske odlike Kupreške pramenke Stanko Ivanković
Valorizacija nusproizvoda proizvodnje i prerade agruma kroz primjenu inovativnih tehnika ekstakcije i inkapsulacije Marija Banožić
Utvrđivanje mjera vimena tijekom laktacije izvornih pasmina ovaca Bosne i Hercegovine u funkciji njihove selekcije za strojnu mužnju Vinko Batinić
Optimalizacija procesa sušenja jesenskog voća bogato antioksidansima: Fitokemikalije i antioksidativni kapacitet plodova divljeg šipurka (Rosa canine L.) tijekom zrenja i vremena sušenja Višnja Vasilj
Recikliranje komine od masline kroz proces kompostiranja Adrijana Filipović
Primjena IT uređaja kao detektora u monitoringu kvalitete površinskih voda Anita Ivanković
Valorizacija nutritivne vrijednosti divljeg nara (Punica granatum L.) i nusproizvoda njegove prerade Nikolina Kajić
Reakcija biljaka na abiotski stres Adrijana Filipović
Ispitivanje fizičko-kemijskih svojstava vode donjeg toka rijeke Neretve s naglaskom na salinitet Anita Ivanković
Primjena prirodnih ekstrakata kao kiselinsko-baznih indikatora Anita Ivanković
Argotehničke mjere uređenja tala kupreške visoravni Radica Ćorić
Primjena IT uređaja kao detektora u kolorimetrijskim kemijskim analizama Anita Ivanković
Učinkovitost recikliranja organskog otpada kroz proces vermikompostiranja Adrijana Filipović
Monitoring fizičko-kemijskih i bioloških svojstava vode Blidinjskog jezera Anita Ivanković
Akutni efekti vibracijskog podražaja na kontraktilne parametre m. vastus lateralis Danijela Petrović
Istraživanje kvalitete usluge, kvalitete odnosa s kupcima i lojalnosti u proizvodno-dominantnom maloprodajnom okruženju (tržište hipermarketa u F BiH) Sanja Bijakšić
Razvoj inovativnog dermalnog oblika s nanokristalima azelatne kiseline s ciljem poboljšanja ishoda terapije akni Monika Tomić
Istraživanje biološki aktivnih tvari vrsta roda Artemisia L. S potencijalom primjene u prevenciji i liječenju infekcije koronavirusom Ivica Brizić
Skrivena strana COVIDA: Koliko smo liječenjem doprinijeli širenju Clostridium difficile infekcije? Martin Kondža
Uloga STING-a u aktivaciji imunološkog odgovora u mišijem modelu kongenitalne citomegalovirusne infekcije Ivona Ivančić
Percepcija komunikacije među socijalnim radnicima i adolescentima u domovima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u BiH Davorka Topić Stipić
Nastanak, razvoj i tradicija dovišta u Bosni i Hercegovini Dijana Pinjuh
Analiza informacija i obrada podataka u području informacijske sigurnosti Marko Odak
Semiotika aproprijacijskih modela Andrićeva kulturnog nasljeđa Jela Sabljić Vujica
Potencijalni mehanizmi za bolje korištenje krmnih potencijala primorskih pašnjačko-šumskih sastojina Zora Pilić
Utjecaj sadržaja galija na katodno ponašanje Al-Ga slitina Antonija Višekruna
Klasifikacija hercegovačkih vina s ciljem utvrđivanja geografskog porijekla primjenom kemijske analize; Klasifikacija bijelog hercegovačkog vina Anita Martinović Bevanda
Inhibitori kolinesteraza u ekstraktima aromatičnog bilja Stanislava Talić
Naslov Godina
"Genetički modificirani organizmi u Bosni i Hercegovini", Milan Mataruga, Faruk Čaklovica, Novo Pržulj, Danijela Petrović, Sejad Mačkić, Stanko Ivanković, Fuad Gaši, Adaleta Durmić-Pašić, Armin Čolaković, Džemil Hajrić, Ivan Ostojić., pp. 55 str. : ilustr. ; 17 x 23 cm, Agencija za sigurnost hrane Bosne i Hercegovine ; Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke ; Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta, (ISBN: 978-9926-8327-4-2) 2022
"Genetski modificirani organizmi u Bosni i Hercegovini", Milan Mataruga, Faruk Čaklovica, Novo Pržulj, Danijela Petrović, Sejad Mačkić, Stanko Ivanković, Fuad Gaši, Adaleta Durmić-Pašić, Armin Čolaković, Džemil Hajrić, Ivan Ostojić., pp. 55 str. : ilustr. ; 17 x 23 cm, Agencija za sigurnost hrane Bosne i Hercegovine ; Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke ; Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta, (ISBN: 978-9926-8327-5-9) 2022
"Genetički modifikovani organizmi u Bosni i Hercegovini", Milan Mataruga, Faruk Čaklovica, Novo Pržulj, Danijela Petrović, Sejad Mačkić, Stanko Ivanković, Fuad Gaši, Adaleta Durmić-Pašić, Armin Čolaković, Džemil Hajrić, Ivan Ostojić., pp. 55 str. : ilustr. ; 17 x 23 cm, Agencija za bezbjednost hrane Bosne i Hercegovine ; Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke ; Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta, (ISBN: 978-9926-8327-6-6) 2022
"Učinak različitih mliječnih zamjenica na proizvodne rezultate i zdravstveno stanje teladi", Ivan Babić., [doktorska disertacija] 2019
"Kozarstvo", Marko Ivanković, Stanko Ivanković, Silvija Ćavar, Meliha Šubara, Vinko Batinić, Matija Ćurković, Dubravko Pocrnja, Sonja Bijeljac., pp. 70 str. : ilustr. ; 24 cm, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta, (ISBN: 978-9958-16-009-7) 2013
"Sirovine animalnog podrijetla", Stanko Ivanković, Ivan Bogut, Vinko Batinić, Matija Ćurković., pp. 195 str. : ilustr. ; 24 cm, Sveučilište, Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, (ISBN: 978-9958-690-94-5) 2013
"Obrazovanje u poljogospodarstvenome sektoru u Hercegovini", Stanko Ivanković, Ivan Bogut, Matija Ćurković, Vinko Batinić., pp. str. 265-272 ; 24 cm, [Sveučilište] 2010
"Osnovi opće hranidbe i krmiva", Stanko Ivanković., pp. 192 str. : graf. prikazi ; 24 cm, Sveučilište, (ISBN: 9958-690-29-2) 2006
"Mikrobiološka, fizikalno-kemijska i senzorska svojstva kefira proizvedenog od kravljeg i kozjeg mlijeka tijekom skladištenja", Marija Jukić-Grbavac., [doktorska disertacija]