| # | Naslov | Godina |
|---|---|---|
| 991 - mentor* | ||
| 1 | "Uticaj vremena sazrijevanja na kvalitet destilata jabuke dobijenih na različitim tipovima destilacionih aparata", Davorka Đukić-Ratković, Nermina Spaho., pp. 173 lista : ilustr. ; 30 cm, [D. Đukić-Ratković], [doktorska disertacija] | 2020 |
| 070 - autor | ||
| 2 | "Tehnologija sokova i nektara", Asima Akagić, Nermina Spaho, Hanadija Omanović, Amela Semić, Rešid Hušidić., pp. 385 str. : ilustr. u bojama ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-62-6) | 2017 |
| 3 | "Potrebe potrošača i kvalitet prehrambenih proizvoda", Slavica Grujić, Nermina Spaho., pp. 290 str. : ilustr. u bojama ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-15-2), [univerzitetski, visokoškolski udžbenik ili udžbenik za višu školu sa recenzijom] | 2010 |
| 4 | "Fermentirani proizvodi", Nermina Spaho, Milenko Blesić, Sanja Oručević, Asima Begić-Akagić, Sabina Operta., pp. 376 str. : ilustr. u bojama ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-16-9), [univerzitetski, visokoškolski udžbenik ili udžbenik za višu školu sa recenzijom] | 2010 |
| 5 | "Efekti presijecanja toka destilacije sirovih destilata šljive na distribuciju viših alkohola i estara", Nermina Spaho, Slobodan Grbo., pp. 122 lista, [38] listova pril. : graf. prikazi ; 30 cm, [N. Spaho], [doktorska disertacija] | 2007 |