| # | Naslov | Godina |
|---|---|---|
| 991 - mentor* | ||
| 1 | "Uticaj količine i kvaliteta glutena na kvalitet tvrdog keksa", Enez Selimbegović, Sanja Oručević., pp. [VI], 90 listova : graf. prikazi ; 30 cm, [E. Selimbegović], [magistarski rad] | 2011 |
| 070 - autor | ||
| 2 | "Praktikum", Amila Oras, Sanja Oručević-Žuljević., pp. 119 str. : ilustr., graf prikazi ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta, (ISBN: 978-9958-597-85-5) | 2024 |
| 3 | "Senzorna analiza hljeba", Sanja Oručević Žuljević, Mirjana Demin, Amila Oras., pp. 100 str. : fotogr., graf. prikazi, tabele ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta, (ISBN: 978-9958-597-86-2), [univerzitetski, visokoškolski udžbenik ili udžbenik za višu školu sa recenzijom] | 2024 |
| 4 | "Faktori kvaliteta pšeničnog brašna", Sanja Oručević Žuljević., pp. 204 str. : ilustr. ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-52-7) | 2016 |
| 5 | "Kvalitet glutena u proizvodnji hljeba", Sanja Oručević., pp. 88 str. : ilustr. ; 24 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-11-4) | 2010 |
| 6 | "Fermentirani proizvodi", Nermina Spaho, Milenko Blesić, Sanja Oručević, Asima Begić-Akagić, Sabina Operta., pp. 376 str. : ilustr. u bojama ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-16-9), [univerzitetski, visokoškolski udžbenik ili udžbenik za višu školu sa recenzijom] | 2010 |
| 7 | "Svojstva i kompozicija pšeničnog glutena u odnosu na karakteristike slobodno pečenog hljeba od različitih tipova brašna", Sanja Oručević, Žaneta Ugarčić Hardi., pp. 103 lista, [22] lista pril. : ilustr. ; 30 cm, [S. Oručević], [doktorska disertacija] | 2006 |