Logo
NAUČNOISTRAŽIVAČKI PORTAL U FBIH
ZNANSTVENOISTRAŽIVAČKI PORTAL U FBIH
НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКИ ПОРТАЛ У ФБИХ
Slika člana
Sanja Oručević
Institucija:
-
Oblast:
-
Trenutna pozicija:
-
Profil:
Aktivan
ZADNJA OBJAVLJENA PUBLIKACIJA:
Naslov:
Praktikum
Objavljeno u / na:
Godina:
2024
# Naslov Godina
991 - mentor*
1 "Uticaj količine i kvaliteta glutena na kvalitet tvrdog keksa", Enez Selimbegović, Sanja Oručević., pp. [VI], 90 listova : graf. prikazi ; 30 cm, [E. Selimbegović], [magistarski rad] 2011
070 - autor
2 "Praktikum", Amila Oras, Sanja Oručević-Žuljević., pp. 119 str. : ilustr., graf prikazi ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta, (ISBN: 978-9958-597-85-5) 2024
3 "Senzorna analiza hljeba", Sanja Oručević Žuljević, Mirjana Demin, Amila Oras., pp. 100 str. : fotogr., graf. prikazi, tabele ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta, (ISBN: 978-9958-597-86-2), [univerzitetski, visokoškolski udžbenik ili udžbenik za višu školu sa recenzijom] 2024
4 "Faktori kvaliteta pšeničnog brašna", Sanja Oručević Žuljević., pp. 204 str. : ilustr. ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-52-7) 2016
5 "Kvalitet glutena u proizvodnji hljeba", Sanja Oručević., pp. 88 str. : ilustr. ; 24 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-11-4) 2010
6 "Fermentirani proizvodi", Nermina Spaho, Milenko Blesić, Sanja Oručević, Asima Begić-Akagić, Sabina Operta., pp. 376 str. : ilustr. u bojama ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-16-9), [univerzitetski, visokoškolski udžbenik ili udžbenik za višu školu sa recenzijom] 2010
7 "Svojstva i kompozicija pšeničnog glutena u odnosu na karakteristike slobodno pečenog hljeba od različitih tipova brašna", Sanja Oručević, Žaneta Ugarčić Hardi., pp. 103 lista, [22] lista pril. : ilustr. ; 30 cm, [S. Oručević], [doktorska disertacija] 2006