| # | Naslov | Godina |
|---|---|---|
| 991 - mentor* | ||
| 1 | "Distribucija polifenolnih komponenti u sokovima od jabuke", Amila Vranac, Asima Akagić., pp. 213 listova : graf. prikazi ; 30 cm, [A. Vranac], [doktorska disertacija] | 2017 |
| 2 | "Sadržaj i stabilnost folata u prirodnim i sokovima obogaćenim folnom kiselinom", Berina Musić, Asima Begić-Akagić., pp. 84 lista : graf. prikazi ; 30 cm, [B. Musić], [magistarski rad] | 2010 |
| 070 - autor | ||
| 3 | "Svojstva voća za proizvodnju sokova", Asima Akagić, Amila Vranac., pp. 196 str. : ilustr. u bojama ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-57-2), [univerzitetski, visokoškolski udžbenik ili udžbenik za višu školu sa recenzijom] | 2017 |
| 4 | "Tehnologija sokova i nektara", Asima Akagić, Nermina Spaho, Hanadija Omanović, Amela Semić, Rešid Hušidić., pp. 385 str. : ilustr. u bojama ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-62-6) | 2017 |
| 5 | "Minimalno prerađeno voće i povrće", Asima Begić-Akagić, Jasmina Tahmaz., pp. 174 str. : ilustr. ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-13-8) | 2010 |
| # | Naziv projekta | Godina |
|---|---|---|
| 1 | Antioksidativna aktivnost i stabilnost fenolnih materijala u voću i povrću njihovim prerađevinama | 2008 |