Logo
NAUČNOISTRAŽIVAČKI PORTAL U FBIH
ZNANSTVENOISTRAŽIVAČKI PORTAL U FBIH
НАУЧНОИСТРАЖИВАЧКИ ПОРТАЛ У ФБИХ
Slika člana
Zilha Ašimović
Institucija:
-
Oblast:
-
Trenutna pozicija:
-
Profil:
Aktivan
ZADNJA OBJAVLJENA PUBLIKACIJA:
Naslov:
Čuvanje i rukovanje hranom
Objavljeno u / na:
Godina:
2022
# Naslov Godina
991 - mentor*
1 "Stabilnost bioaktivnih komponenti u začinskom bilju i ručno pripremljenim začinskim smjesama", Lejla Čengić, Zilha Ašimović., pp. 149 listova : ilustr. ; 30 cm, [L. Čengić], [doktorska disertacija] 2021
2 "Uticaj načina procesiranja špinata na sadržaj bioaktivnih komponenti", Maida Đapo, Zilha Ašimović., pp. V, 71 list : graf. prikazi ; 30 cm, [M. Đapo], [magistarski rad] 2011
070 - autor
3 "Čuvanje i rukovanje hranom", Zilha Ašimović., vol. 1. izd., pp. 247 str. : ilustr. ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta, (ISBN: 978-9958-597-80-0) 2022
4 "Uvod u metaboličku biohemiju", Zilha Ašimović., vol. 1. izd., pp. 153 str. : ilustr. ; 30 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-61-9) 2017
5 "Praktikum iz biohemije", Zilha Ašimović, Lejla Oručević., vol. 1. izd., pp. 154 str. : ilustr. u bojama ; 24 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-23-7) 2011