| # | Naslov | Godina |
|---|---|---|
| 991 - mentor* | ||
| 1 | "Stabilnost bioaktivnih komponenti u začinskom bilju i ručno pripremljenim začinskim smjesama", Lejla Čengić, Zilha Ašimović., pp. 149 listova : ilustr. ; 30 cm, [L. Čengić], [doktorska disertacija] | 2021 |
| 2 | "Uticaj načina procesiranja špinata na sadržaj bioaktivnih komponenti", Maida Đapo, Zilha Ašimović., pp. V, 71 list : graf. prikazi ; 30 cm, [M. Đapo], [magistarski rad] | 2011 |
| 070 - autor | ||
| 3 | "Čuvanje i rukovanje hranom", Zilha Ašimović., vol. 1. izd., pp. 247 str. : ilustr. ; 25 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta, (ISBN: 978-9958-597-80-0) | 2022 |
| 4 | "Uvod u metaboličku biohemiju", Zilha Ašimović., vol. 1. izd., pp. 153 str. : ilustr. ; 30 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-61-9) | 2017 |
| 5 | "Praktikum iz biohemije", Zilha Ašimović, Lejla Oručević., vol. 1. izd., pp. 154 str. : ilustr. u bojama ; 24 cm, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet, (ISBN: 978-9958-597-23-7) | 2011 |
| # | Naziv projekta | Godina |
|---|---|---|
| 1 | Određivanje holesterola i triacilglicerola u serumu autohtone pramenke Dubskog soja | 2007 |